חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

שומר

82° / שעתיים

חומרים:
4 ראשי שומר חתוכים לשמיניות
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 82.
  2. מערבבים את השומר וכל החומרים בקערת ערבוב גדולה, אורזים את השומר בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide למשך שעתיים.
  3. מוציאים את השקית ובה השומר מאמבט ה- SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. לקראת ההגשה מעבירים את השומר אל מחבת גריל או גריל, מחממים היטב ומגישים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL