hamburger magGlass
xmenuclose

מרמלדת פטל

70-80 יחידות

החומרים:

4 גרם קרם טרטר

4 גרם מים

60 גרם + 600 גרם סוכר

14 גרם פקטין

540 גרם מחית פטל בטמפרטורת החדר

160 גרם גלוקוז

ולציפוי המרמלדה:

סוכר לבן

Feintip

מחית תות או פירות יער יהיו גם הן מצוינות עבור מתכון זה.

לא – אי אפשר לשנות את הכמויות או את החומרים.

מומלץ להצטייד במשקל מקצועי המתאים לשקילה בדיוק של 1 גרם.

המתכון מתאים לתרמומיקס TM5 בלבד בשל יכולתו להגיע לטמפרטורות הנדרשות.

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בצלוחית קרם טרטר ומים ושומרים בצד.
  2. מערבבים בצלוחית נוספת 60 גרם סוכר ופקטין ושומרים בצד.
  3. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס.
  4. מעבירים לקערת התרמומיקס מחית פטל ומחממים 6 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 1.
  5. מבשלים עוד 6 דקות/ 120 מעלות / מהירות 1, במהלך הבישול מוסיפים את תערובת הפקטין והסוכר דרך חור מכסה התרמומיקס.
  6. מוסיפים לקערת התרמומיקס 600 גרם סוכר וגלוקוז ומחממים 8 דקות/ 120 מעלות/ מהירות 3. מסירים את המטרפה מעל להב התרמומיקס.
  7. מוסיפים את תערובת קרם הטרטר והמים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 3.
  8. יוצקים את הבלילה לתבנית פיירקס בגודל 30 ס"מ על 25 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומניחים לבלילה להתקרר ולהתמצק למשך 12-24 שעות בטמפרטורת חדר.
  9. חותכים את קריש המרמלדה לריבועים של 2 ס"מ, מצפים בסוכר לבן ומסדרים על רשת לייבוש באוויר החדר למשך 3 ימים.
  10. מאכסנים בכלי אטום במזווה עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה