hamburger magGlass
xmenuclose

גלידות על בסיס קרם אנגלייז

8 מנות

החומרים לגלידת וניל:

80 גרם סוכר

¼ מקל וניל (או כף מחית וניל איכותית)

6 חלמונים

500 גרם חלב

250 גרם שמנת מתוקה

Feintip

מכינים את הגלידה יום לפני ההגשה 

לגלידת שוקולד מוסיפים 160 גרם שוקולד מריר בסעיף 2.
לגלידת קוקוס מחליפים את החלב בחלב קוקוס ואת השמנת בקרם קוקוס עשיר (22% שומן) ומוסיפים 50 גרם שבבי קוקוס במקום הוניל.
לגלידת תותים מוסיפים 160 גרם מחית תות בסעיף 2.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר ומקל הוניל וטוחנים  20 שניות/מהירות 10. (אם משתמשים במחית יש לדלג על סעיף זה).
  2. מניחים את המטרפה במקומה עלהלהבים,מכניסים את כל החומרים לקערה ומבשלים 9 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. מצננים לגמרי מחוץ למקרר.
  3. יוצקים את הבלילה לתבנית קוביות קרח ומקפיאים ללילה.( כ- 12 שעות)
  4. מוצאים מהמקפיא את הגלידה מתבניות הקרח, מכניסים לקערת התרמומיקס  וטוחנים 2 דקות/ מהירות 10, לטחינה אופטימלית נעזרים במרית התרמומיקס. אם עדיין יש גושים לחזור על הפעולה פעם נוספת.
  5. מגישים מיד.

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה