hamburger magGlass
xmenuclose

סורבה בזיליקום טרי

15 מנות

החומרים:

80 גרם סוכר

60 גרם גלוקוזה (טרימולין)

700 מ"ל מים

30 גרם עלי בזיליקום טריים ושטופים (ללא הגבעול)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקלחת את הסוכר, הגלוקוזה והמים ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומצננים כ-5 דקות.
  2. מניחים את עלי הבזיליקום במיכל ה PacoJet ויוצקים לתוכו את סירופ הסוכר.
  3. מצננים ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  4. מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה