hamburger magGlass
xmenuclose

מרק ריזלינג

4 מנות

החומרים:

1 בצל לבן קלוף
1 תפוח אדמה קלוף
1 כרישה (החלק הלבן)
20 גרם חמאה
200 גרם יין ריזלינג
200 גרם מרק צח
1 כפית קורנפלור
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
300 גרם חלב
200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם יין ריזלינג להגשה

Feintip

מומלץ להגיש עם עירית או פטרוזיליה קצוצה, לחם כפרי וריזלינג כמובן.

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הבצל, תפוח האדמה והכרישה לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את החמאה ומאדים 4 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים 200 גרם יין ריזלינג ואת המרק ומבשלים 11 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  4. בסיום הבישול טוחנים את המרק 20 שניות/ מהירות 10.
  5. מכניסים לקערת התרמומיקס את המטרפה, מוסיפים את הקורנפלור, המלח, הפלפל, החלב והשמנת המתוקה ומבשלים 2 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
  6. מוסיפים 100 גרם של יין ריזלינג , מערבבים 10 שניות/ מהירות 3 ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה