hamburger magGlass
xmenuclose

חלב שקדים

כ ½ 1 ליטר חלב

החומרים:

120 גרם שקדים מולבנים מולבנים מושרים במים עם קורט מלח ללילה

1250 גרם מים טריים

Feintip

  • ניתן לשמור במקרר 3-4 ימים.
  • הוסיפו חצי כפית תמצית וניל איכותית וקבלו חלב שקדים-וניל  טעים להפליא.
  • ייבשו בתנור או במייבש מזון את השקדים הטחונים שנותרו לאחר הסינון והשתמשו בהם כקמח שקדים באפיית לחמים ועוגות

אופן ההכנה:

  1. מסננים את השקדים, מכניסים אותם לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 7.
  2. מוסיפים מים טריים וממשיכים לעבד 30 שניות/ מהירות 10.
  3. מסננים דרך מגבת נקיה או בד חיתול ושומרים במקרר.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה