hamburger magGlass
xmenuclose

תבשיל קינואה לבנה ואדומה בליווי ירקות מאודים פריכים

4 מנות

החומרים:

2 ליטר מים

גרעיני תירס טריים מקלח אחד

פרחי כרובית מ ½ כרובית

פרחי ברוקולי מברוקולי אחד

1 יחידה גמבה חתוכה לרצועות

150 גרם קינואה לבנה

150 גרם קינואה אדומה

Feintip

רוצים להעשיר את המנה? הוסיפו אגוזים, שקדים, פירות יבשים.

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומחממים 14 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  2. מניחים את הירקות במגשי הוורומה, מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  3. מכניסים לקערה את הקינואה ומבשלים 13 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים את הקינואה לכלי הגשה, מניחים מעל את הירקות ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה