hamburger magGlass
xmenuclose

מאפינס גבינות בסגנון הקורנברד

12 מאפינס

החומרים:

150 גרם גבינת צ'דר חתוכה לקוביות

20 גרם חמאה חתוכה לקוביות

200 גרם לבן

200 גרם (¾ כוס) חלב

3 ביצים

210 גרם (½1 כוסות) קמח תופח

6 גרם (½1 כפיות) מלח

Feintip

המאפינס טעימים ביותר כשהם חמים, הגישו לצד מטבל של שמנת חמוצה ועירית קצוצה.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את גבינת הצ'דר ומגררים מצב מכסה סגור/ 7 לחיצות קצרות על כפתור הטורבו. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערה את החמאה וממיסים 2 דקה/ 60 מעלות/ מהירות 3.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ואת הגבינה ששמרנו בצד ומערבבים 2 דקות/ מהירות 3.
  4. יוצקים את הבלילה ל 2/3 מגובה תבנית המאפינס.מניחים למנוחה של 10 דקות.
  5. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  6. מכניסים את המאפינס לתנור ואופים 10 דקות.מורידים את חום התנור ל 180 מעלות וממשיכים לאפות 15 דקות נוספות.
  7. מוציאים את המאפינס מהתנור ודוקרים את קרום המאפינס עם קיסם לשחרור האדים. מצננים קלות ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה