hamburger magGlass
xmenuclose

סלט ביצים

6 מנות

החומרים:

120 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות

1 כף עלי שמיר

1 בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים

2 מלפפונים חמוצים (כ-60 גרם)

15 יחידות צלפים (1/2 1 כפיות)

4 ביצים קשות קלופות וחצויות

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון טרי

1 כף עלי שמיר לקישוט

אופן ההכנה: 

  1. מכניסים את חזה האווז לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
  2. מאדים את החזה 3 דקות/ נגד כיוון הלהב/ טמפרטורת ורומה/מהירות בחישה עדינה. מניחים בקערה בצד.
  3. מכניסים את השמיר לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. מוסיפים לקערה את הבצל הסגול וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, מעבירים לקערה עם חזה האווז.
  4. מכניסים את כל שאר החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 15 שניות/ מהירות 3.
  5. מחברים את כל החומרים הקצוצים בקערה עם חזה האווז והבצל, מערבבים, מקשטים בשמיר ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה