hamburger magGlass
xmenuclose

פונדנט שוקולד

תבנית מאפינס של 8 שקעים או 8 קוקוטים 70X50 מ"מ

החומרים:

280 גרם שוקולד מריר איכותי

260 גרם חמאה

6 ביצים

120 גרם (½ כוס + 2 כפות) סוכר

70 גרם (½ כוס) קמח

3 גרם (¾ כפית) אבקת אפייה

Feintip

הכנתם את הפונדנט מראש? חממו כדקה במיקרוגל או בתנור אפייה לפני ההגשה והרגישו כאילו זה עתה יצאו מהתנור.
את הפונדנט ניתן לשמור במקרר עד כ- 4 ימים .

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. משמנים את שקעי תבנית המאפינס
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
  4. מוסיפים את החמאה וממיסים  4 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 2 .
  5. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס, מוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים 2 דקות/ מהירות 4.
  6. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומערבבים 40 שניות/ מהירות 2. מורידים מדפנות הקערה את הבלילה בעזרת מרית התרמומיקס ומערבבים 10 שניות/ מהירות 2.
  7. יוצקים את הבלילה לשקעי התבנית או לקוקוטים (כ- ¾ מגובהם) ואופים בתנור אפייה כ- 10 דקות. מוציאים מהתנור ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה