hamburger magGlass
xmenuclose

Arepas לחמניות מוונצואלה

14 לחמניות

החומרים:

400 גרם קמח תירס לבן של PAN (ניתן למצוא בחנויות המתמחות)

700 גרם מים

1 כפית מלח

20 גרם שמן זית

Feintip

מכיוון שבקמח תירס אין גלוטן, ה Arepa הוא תחליף מצויין לפיתות ולחם עבור חולי צליאק ואחרים הנמנעים מאכילת גלוטן. אין בעיה להכין כמות גדולה, להקפיא ולחמם בשעת הצורך במחבת או בתנור.

אופן ההכנה בתרמומיקס:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות כאשר משטח ה- Fast&Crust מונח במקומו, בשליש העליון של תנור האפייה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 3.5. מעבירים לקערה ונותנים לבצק לנוח 10 דקות.
  3. מכדררים מהבצק כדורים במשקל של כ-100 גרם ומשטחים לדיסקית שטוחה.
  4. מחממים Fast&Crust נוסף מעל הכיריים, משמנים קלות בשמן זית ומטגנים מעליו את ה Arepas, 2 דקות מכל צד.
  5. מעבירים את ה Arepas המטוגנים לתבנית ואופים בתנור על Fast&Crust למשך 15 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

אופן ההכנה ללא תרמומיקס:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות כאשר משטח ה- Fast&Crust מונח במקומו, בשליש העליון של תנור האפייה.
  2. מכניסים לקערת מיקסר, המצויד בוו הלישה, את כל חומרי הבצק ומערבבים 2 דקות במהירות גבוהה, מעבירים לקערה ונותנים לבצק לנוח 10 דקות.
  3. מכדררים מהבצק כדורים במשקל של כ-100 גרם ומשטחים לדיסקית שטוחה.
  4. מחממים Fast&Crust נוסף מעל הכיריים, משמנים קלות בשמן זית ומטגנים מעליו את ה Arepas, 2 דקות מכל צד.
  5. מעבירים את ה Arepas המטוגנים לתבנית ואופים בתנור על Fast&Crust למשך 15 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה