hamburger magGlass
xmenuclose

BRIGADEIROS– פרלין שוקולד

20-15 כדורים

החומרים:

370 גרם חלב מרוכז

70 שוקולד מריר

40 גרם חמאה + מעט חמאה נוספת לשימון הידיים

החומרים לעיטור:

200 גרם שוקולד מריר

Feintip

החליפו שליש מכמות השוקולד המריר ואת השוקולד הקצוץ בשבבי קוקוס לקבלת פרלין קוקוס המכונה BEIJINHO DE COCO בפורטוגזית.

קשטו את הפרלינים שלכם בציפויים שונים; שבבי שקדים מסורים, סוכריות צבעוניות, שבבי פיסטוק, פניני שוקולד לבן וכל העולה בדמיונכם.

אופן ההכנה:

מכינים את העיטור:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את 200 גרם השוקולד המריר וקוצצים 7 שניות/ מהירות 6 לקבלת שבבי שוקולד.  מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.

מכינים את הפרלינים:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את החלב, השוקולד ו- 40 גרם חמאה. מניחים את סלסילת הבישול מעל מכסה התרמומיקס, על מנת למנוע השפרצות ומבשלים 10 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
  2. מורידים מדפנות הקערה את התערובת, בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב. מניחים את סלסילת הבישול מעל מכסה התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
  3. משמנים קערת ערבוב. מעבירים את תערובת הפרלין לקערה ומצננים היטב.
  4. משמנים ידיים במעט חמאה ומגלגלים כדורים מתערובת הפרלין, בגודל אגוז. מעבירים את הכדורים לקערה עם שבבי השוקולד ומכסים אותם היטב בשבבים. מניחים על צלחת הגשה ושומרים במקרר עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה