hamburger magGlass
xmenuclose

CALDO DE FEIJÃO – מרק שעועית שחורה

4-6 מנות

החומרים:

1/2 1 ליטר מים להשרייה (משתמשים במי ההשריה במהלך הבישול)

200 גרם שעועית שחורה יבשה -מושרת למשך 10 שעות במים

1/2 פלפל אדום חריף ללא הגרעינים

4 שיני שום קלופות

100 גרם בצל קלוף וחתוך לרבעים

30 גרם שמן זית

100 גרם חזה אווז מעושן

1 עלה דפנה

1 כפית מלח

עירית חתוכה לקטעים של 1 ס"מ

Feintip

ה  FEIJÃOהיא התבשיל הלאומי של ברזיל, שנהוג לאכול כל יום שבת. הוא עשוי משעועית שחורה שמתבשלת לאט עם בשר בקר ונקניקיות למיניהם. נהוג להגיש אותה עם אורז לבן, קמח טפיוקה מטוגן, רוטב חריף ופלחי תפוז.

אופן ההכנה:

  1. משרים את השעועית השחורה במים למשך כ- 10 שעות. מסננים את השעועית, בעזרת סלסילת התרמומיקס ושומרים את מי ההשרייה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הפלפל, השום והבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים שמן, חזה אווז ועלה דפנה ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  4. מוסיפים לקערת התרמומיקס את השעועית המסוננת. מעבירים את התרמומיקס למצב משקל ומוסיפים 1 ק"ג ממי השרייה ומבשלים 50 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  5. נפטרים מעלה הדפנה, מוסיפים את המלח וטוחנים 1 דקה/ מהירות 7.
  6. יוצקים את המרק לקעריות מרק, מעטרים בעירית ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה