hamburger magGlass
xmenuclose

MAIONESE DE ALHO – איולי ברזילאי

החומרים:

250 גרם שמן קנולה

50 גרם שמן זית

1 ביצה

1 שן שום קלופה

1/2 כפית חרדל

1 כף מיץ ליים

1/4 כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

2 גבעולי בצל ירוק -החלק הירוק חתוך לקטעים של 3 ס"מ.

Feintip

האיולי ישמר במקרר עד 3 ימים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את שני סוגי השמן בכלי מזיגה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט השמנים, וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את התערובת, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב ומערבבים  10 שניות/ מהירות 5.
  3. מניחים את פקק המידה השקוף במקומו מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 5. תוך כדי עבודת התרמומיקס,  מזלפים את תערובת השמנים על מכסה התרמומיקס עד לקבלת אמולסייה אחידה.
  4. מעבירים את האיולי לכלי הגשה ומגישים יחד עם לחמניות או בגט טרי או מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד  לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה