hamburger magGlass
xmenuclose

גלידת Pain d'epices

15 מנות

החומרים:

1200 גרם חלב
80 גרם אבקת חלב  0%
250 גרם סוכר
100 גרם גלוקוז
190 גרם שמנת מתוקה
140 גרם חלמונים
100 גרם Pain Depices או עוגת דבש

אופן הכנה:

  1. מכינים קרם אנגלז מהשמנת, החלב ואבקת החלב והחלמונים, הגלוקוזה והסוכר.
  2. מערבבים היטב, מסננים, מצננים ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  3. מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה לפני הטחינה מוסיפים מעל הגלידה הקפואה את עוגת הדבש.
  4. טוחנים פעם או פעמים לפי המרקם הרצוי.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה