hamburger magGlass
xmenuclose

PÃO DE QUEIJO – לחמניות גבינה ברזילאיות

החומרים:

150 גרם גבינת גרוייר

200 גרם (3/4 כוס) חלב

100 גרם חמאה

1 כפית מלח

250 גרם עמילן טפיוקה

2 ביצים

החומרים לחמאה מתובלת:

2 שיני שום קלופות

1/2 כוס עלי פטרוזיליה

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

1 כף שמנת מתוקה

Feintip

מי שמעדיף להימנע מחלב פרה, יכול להחליף אותו בחלב קוקוס או בשמנת מתוקה 38% שומן.

אופן ההכנה:

מכינים את החמאה המתובלת:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השום והפטרוזיליה וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7.
  2. מוסיפים את החמאה ואת השמנת ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. מעבירים את החמאה לכלי אטום ושומרים במקר עד לשימוש.

מכינים את הלחמניות:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את גבינת הגרוייר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9. מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
  4. מכניסים לקערת התרמומיקס את החלב, החמאה, המלח ומבשלים 5 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 1.
  5. מוסיפים את קמח הטפיוקה ומערבבים 20 שניות/ מהירות 6. מצננים במשך 10 דקות.
  6. מערבבים ומשחררים את תערובת הטפיוקה, בעזרת מרית התרמומיקס, מתחתית הקערה.
  7.  מוסיפים את הביצים וגבינת הגרוייר המגוררת ומעבדים 2 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונצקיית לישה. בסיום הלישה נותנים לבצק לנוח 20 דקות.
  8. יוצרים מהבצק, בעזרת כף גלידה, כדורים בגודל אגוז. מניחים את הכדורים על תבנית האפייה במרווח של 5 ס"מ אחד מהשני. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך כ-20 דקות. מוציאים את הלחמניות מהתנור ומגישים אותן חמימות בליווי החמאה המתובלת.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה