hamburger magGlass
xmenuclose

SMOOTHIE אננס

6 כוסות

החומרים:

1 קילו אננס (נטו)  ללא הקליפה חתוך לקוביות

80 גרם (4 כפות) סילאן ללא תוספת סוכר

240 מ"ל (1 כוס) חלב שקדים.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את האננס והסילאן וטוחנים 10 שניות/ מהירות 5.
  2. מורידים מדפנות הקערה את השאריות בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב, יוצקים לקערה  את החלב שקדים ומערבבים 60 שניות/מהירות 10.
  3. מוזגים לכוסות הגשה ושותים לרוויה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה