מאה שנים של עוגות חתונה מדהימות
הנך כאן:
מאה שנים של עוגות חתונה מדהימות

מאה שנים של עוגות חתונה מדהימות

1920 – שנות ה-20 העליזות הביאו עימן פאר והדר בעזרת השפעות דרמטיות של “גטסבי הגדול”,
ארט דקו וג’אז.
צורות חדות, עיטורי נוצות וזיגוג מושלם הן חלק בלתי נפרד מעוגות החתונה המרשימות של העשור
העליז ביותר, שייצר לנו תמונות שנשאר רק לקנא בהן.

1950 – תקופת חזרה לשגרה לאחר שתמו מלחמות העולם. החיוכים חוזרים לפניהם של זוגות צעירים
ועולם החתונות פורח מחדש.
הטרנדים העכשווים הם עוגות פירות בשילוב ליקר איכותי ובזיגוג לבן כשלג. גם פיתוח הפלסטיק והורדת
העלויות שבייצורו, הופך את בובות החתן והכלה שעומדות בראש העוגה לתוספת חובה שנכנס חזק
למיינסטרים ונשאר איתנו עד היום. וכמובן, חשוב לא פחות – ג’קי וג’ון פ. קנדי מתחתנים ומצליחים
לייצר שביל נוח יותר לתוך הבית הלבן.

1960 – העוגות הופכות לגבוהות, מפוארות ויקרות יותר. טרנד חדש של זיגוג נכנס לתמונה, בו שופכים
סירופ סוכר חם לתוך קערת חלמונים, וכך נוצר “זיגוג 7 הדקות”. גם אלביס ופרסיליה מתחתנים בעשור
זה עם עוגת חתונה מפוארת בת 6 קומות ובשווי של 3,200 $ (כ-22,000 $ של היום).
מה היינו עושים כדי להיות שם.

1970 – העשור הזה מביא איתו את הרויאל אייסינג – זיגוג יציב וחזק שמאפשר עיצוב נוח יותר של עוגות
והופך אותן לעוד יותר דקורטיביות. עם הרוחות החופשיות שהביאה התנועה של שנות ה-60, החתונות
גם הופכות לפחות פורמליות ויותר קלילות (אבל אל דאגה, זה לא שהעוגות מוחלפות במרשמלו וסוכריות על מקל).

 

שנות ה-2000 – טכניקות התפתחו, יכולות קולינריות השתפרו. העוגה הופכת לחלק הרמוני יותר והצבעים שבה
מתכתבים עם עיצוב החתונה כולה. עידן הפרסונליזציה מראה אותותיו גם על עוגות החתונה וזוגות צעירים בוחרים
בעוגות בעיצובים ייחודים,מפרקים את צורות העיצוב המסורתיות ומשתמשים בדמויות קרובות לליבן שיקשטו את ראש העוגה.
הקאפקייקס גם מצליח לשבור את השוק ולהחליף את העוגה המסורתית בטוויסט מתקתק שפורץ גבולות.

השאירו תגובה