שנה חדשה, התחלה חדשה, הפתעות חדשות
הנך כאן:
שנה חדשה, התחלה חדשה, הפתעות חדשות

שנה חדשה, התחלה חדשה, הפתעות חדשות

שנה אזרחית חדשה מוצלחת לכולם!

אחרי ששנת 2020 לא זכתה בפרס השנה הכי מפנקת, אנחנו מקווים ששנת 2021 תביא איתה קצת יותר הצלחות, ריגושים והתחלות טובות. וכדי להתחיל את השנה ברגל ימין, אנחנו מזמינים אתכם להכיר עולם חדש, יצירתי ומופלא. הכירו את ISI – סדרת מכלים איכותיים להקצפה, מבית ISI האוסטרית, החברה המובילה בעולם.

עולם מוקצף

בעזרת המכלים של ISI ניתן להכין קצפות, קציפות, רטבים חמים וקרים, מרקים מוקצפים ולהקציף כמעט הכל. השמיים הקולינריים הם הגבול. אנחנו מזמינים אתכם לשדרג את החווית הבישול שלכם במטבח עם מכלי ISI בעזרת יכולותיהם הרבות והמגוונות, והנה המיטב שבהן:

· קצפת: הוספת גז למכל ISI מייצרת את הקצפת הרכה, הנימוחה המושלמת ביותר שתאכלו. בין אם קצפת קרה קלאסית או אפילו קצפת בטעמים. זהו השימוש הבסיסי והפשוט ביותר במכלים.
· מיצוי טעמים וארומות בנוזלים: המכל מאפשר טכניקת השרייה מהירה במיוחד. צקו למכל נוזל, הוסיפו חומרי ארומה וטעם שונים, ובאמצעות הוספת גז מתאים למכל הנוזל יספח את הארומה בתהליך מואץ ומהיר במיוחד תוך דקות ספורות בלבד.
· הקצפה: מלבד הקצפת המושלמת מכל ISI הוא הכלי המושלם ליצירת קציפות קרות וחמות, מתוקות ומלוחות מנוזלים ורטבים שונים. הפכו בפשטות כל מנה פשוטה ליצירת אמנות.
· מילוי וקישוט: בעזרת קצת דמיון מכל ISI מאפשר להכין מליות ועיטורים יצירתיים במיוחד. ניתן למלא, לקשט ולגוון את המנות שלכם לכדי סיפור מרתק. כל צלחת תהפוך לחגיגה לעיניים ולבלוטות הטעם.  
· סודה: אפילו סודה מוגזת ומרעננת ניתן להכין בקלות ובמהירות. הסודה המתקבלת מושלמת גם     כתוספת מעולה לקוקטיילים או כבסיס למשקאות אחרים.
· ניטרו: מכל ISI הוא מהפכה של ממש גם בתחום הקפה, התה והקוקטיילים. מכל ניטרו מספק חוויה חדשה וטרנדית של חליטת קפה קר. בעזרת דחיסה של חנקן (Nitrogen) טהור המכל מייצר סוג חדש של קפה – ניטרו-קפה. קפה קר, קרמי וקטיפתי שטרם פגשתם.

בועות מדע

באלפי מטבחים ברחבי העולם משתמשים בכל יום במכלים ומחסניות גז של ISI.
אבל מה בדיוק קורה בתוך המכלים?

חמצן דו חנקתי (N2O) שבמחסנית מתמוסס הרבה יותר טוב בשומן מאשר במים. כלומר נוזלים עם אחוז שומן גבוה מייצרים קצף הרבה יותר טוב מאשר נוזלים דלי שומן. עם זאת, ניתן גם להקציף נוזלים ללא שומן באמצעות חומר קושר. במקור פותחו מכלי ISI להקצפת שמנת מתוקה לקצפת, שהיא נוזל אידיאלי לאוורור, בגלל אחוז השומן הגבוה שלה.

הטענה של בלון גז ISI אל המכל משחררת את הגז המסיס (N2O), המאוחסן בבלוני גז professional chargers. הגז נמס אל השמנת המתוקה באמצעות הלחץ שנוצר במכל. כאשר לוחצים על ידית המכל השמנת המתוקה ובה הגז המומס יוצאים מהמכל, הגז שבשמנת מתרחב והיא הופכת לקצפת אוורירית וטעימה.

עסקי אוויר

אחרי שהבנו איך המכלים ישדרגו לנו את החוויה במטבח ומה העיקרון המדעי שמפעיל אותם, נשמח להציג לכם את הדגמים השונים וההמלצות שלנו לשף, לקונדיטור ולברמן חובבי בועות הגז.

מכלי הקצפה המתאימים לשף
  • מיכל הקצפה גורמה (gourmet whip) אחד ליטר
    להכנת מגוון קצפות, רטבים, חליטות וקינוחים.
    מתאים לשימוש עם גז N20, חמצן דו חנקני (professional chargers)
  • מכל הקצפה גורמה (gourmet whip) חצי ליטר
    להכנת מגוון קצפות, רטבים, חליטות וקינוחים.
    מתאים לשימוש עם גז N20, חמצן דו חנקני (professional chargers)
  • מכל הקצפה טרמי (thermo whip) חצי ליטר
    להכנת מגוון קצפות ורטבים חמים
    מתאים לשימוש עם גז N20, חמצן דו חנקני (professional chargers)
מכלי הקצפה המתאימים לקונדיטור
  • ​מכל הקצפה מקצועי (profi whip) אחד  ליטר
    להכנת קצפת מעודנת מושלמת.
    מתאים לשימוש עם גז N20, חמצן דו חנקני (professional chargers)
  • מכל הקצפה מקצועי (profi whip) חצי ליטר
    להכנת קצפת מעודנת מושלמת.
    מתאים לשימוש עם גז N20, חמצן דו חנקני (professional chargers)
מכלי הקצפה המתאימים לברמן
  • ​מכל הקצפה נייטרו (isi nitro) אחד ליטר
    להכנת משקאות מוקצפים וקטיפתיים.
    מתאים לשימוש עם גז N2, חנקן (nitro chargers)
  • מכל הקצפה סודה קלאסיק (soda maker classic) אחד ליטר
    להכנת סודה קלאסית כמו פעם.
    מתאים לשימוש עם גז CO2, פחמן דו חמצני (soda chargers)
  • מכל הקצפה טוויסט אנד ספרקל (twist’n sparkle) 
    950 מ”ל להכנת משקאות מוגזים.
    מתאים לשימוש עם גז CO2, פחמן דו חמצני (soda chargers)

ארזנו לכם יפה יפה

ואם גם אתם כמונו התאהבתם בחידוש האוורירי, אנחנו מזמינים אתכם לחגוג אתנו עם מתכונים שיגרמו לכם לבעבע מהתרגשות.

שנה אזרחית חדשה מוצלחת לכולם!

השאירו תגובה