אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C80°, מכוונים את זמן העבודה ל-2.5 שעות.
- מכניסים את כל המרכיבים, למעט האגסים, לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות. מסננים ומצננים לחלוטין.
- מחלקים את חצאי האגסים בין שתי הצנצנות ויוצרים מעליהם את הסירופ המתובל.
- סוגרים היטב את הצנצנות ומעבירים לבישול במים (C80°) למשך 2.5 שעות.
- מוציאים בזהירות מהמיכל את הצנצנות עם האגסים, מניחים בצד ל-20 דקות ולאחר מכן מצננים היטב במי קרח. שומרים בקירור עד להגשה.
- מגישים את האגסים עם הנוזלים כקינוח קר.