אומלט מאודה של עשבי תיבול

אומלט מאודה של עשבי תיבול

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

6 ביצים

70 גרם שמנת מתוקה

1 כפית חרדל דיז’ון חלק

1/2 כפית מלח

1/3 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף עירית קצוצה ועוד מעט לעיטור

1 כף פטרוזיליה קצוצה

800 גרם מים

אופן ההכנה:

  1. חותכים נייר אפייה בגודל ובצורה המתאימה למגש הורומה העליון, כך שיכסה אותו ויוותרו שוליים של 2 ס”מ מהצדדים. מרטיבים את נייר האפייה ומניחים אותו במגש. מניחים את מגש הורומה במקומו בכלי הורומה.
  2. מעבירים לקערת התרמומיקס ביצים, שמנת מתוקה, חרדל, מלח, פלפל שחור, עירית ופטרוזיליה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. יוצקים בזהירות את בלילת הביצים על נייר האפייה שבמגש הורומה.
  3. שוטפים את קערת התרמומיקס, יוצקים לקערה מים, מכסים את הקערה, מניחים בזהירות את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס, מכסים ומאדים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  4. הופכים את האומלט ממגש הורומה אל מכסה הורומה השקוף, מסירים בעדינות את נייר האפייה ומחליקים את האומלט ההפוכה חזרה אל מגש הורומה.
  5. מניחים את המגש חזרה בכלי הורומה, מכסים וממשיכים לבשל 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  6. מעבירים את האומלט לצלחת הגשה, מעטרים בעירית קצוצה ומגישים חם.

FEINTIP

להרפתקני בישול, הוסיפו לבלילת הביצים ירקות שונים כמו קוביות מבושלות של תפוחי אדמה, פלפלים קלויים, נתחי סלמון מעושן או גבינות קשות מגוררות. הגישו לצד סלט עלים רענן והרי לכם ארוחת ערב קלילה.