אופן ההכנה:
- חותכים נייר אפייה בגודל ובצורה המתאימה למגש הורומה העליון, כך שיכסה אותו ויוותרו שוליים של 2 ס”מ מהצדדים. מרטיבים את נייר האפייה ומניחים אותו במגש. מניחים את מגש הורומה במקומו בכלי הורומה.
- מעבירים לקערת התרמומיקס ביצים, שמנת מתוקה, חרדל, מלח, פלפל שחור, עירית ופטרוזיליה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. יוצקים בזהירות את בלילת הביצים על נייר האפייה שבמגש הורומה.
- שוטפים את קערת התרמומיקס, יוצקים לקערה מים, מכסים את הקערה, מניחים בזהירות את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס, מכסים ומאדים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- הופכים את האומלט ממגש הורומה אל מכסה הורומה השקוף, מסירים בעדינות את נייר האפייה ומחליקים את האומלט ההפוכה חזרה אל מגש הורומה.
- מניחים את המגש חזרה בכלי הורומה, מכסים וממשיכים לבשל 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מעבירים את האומלט לצלחת הגשה, מעטרים בעירית קצוצה ומגישים חם.