אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C75°, מכוונים את זמן העבודה ל-18 שעות.
- מתבלים באחידות את נתחי הטלה במלח ופלפל שחור גרוס.
- אורזים בוואקום את הנתחים המתובלים עם יתר המרכיבים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C75°) למשך 18 שעות.
- מוציאים מהמיכל את השקית ובה נתחי האוסובוקו, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
צולים ומגישים:
- מחממים תנור ל-C180°.
- מוציאים מהשקית את נתחי הטלה, מסדרים בתבנית צלייה בשכבה אחידה, יוצקים מעל את נוזלי הבישול והירקות, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומעבירים לצלייה בתנור (C180°) למשך 20 דקות.
- מוצאים את התבנית מהתנור מסירים את רדידי האלומיניום, מברישים את נתחי הטלה בנוזלי הבישול ומחזירים ללא כיסוי לצלייה בתנור למשך 10 דקות נוספות.
- מוצאים את התבנית מהתנור, ומגישים חם.