אידוי ירקות בשמן

אידוי ירקות בשמן

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

80 גרם גבעולי סלרי שטופים וחתוכים ל 5 קטעים

1 גזר  קלוף וחתוך ל 4 קטעים

1 בצל קלוף וחתוך לרבעים

4 שיני שום קלופות

עלים מ-2 גבעולי תימין

60 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסלרי, הגזר, הבצל, השיני שום וקוצצים 7 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את התימין, השמן זית ומאדים 9 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

הוסיפו 50 גרם רכז עגבניות בשלב האידוי, לקבלת רוטב סמיך שישמש אתכם למתכונים שונים על בסיס עגבניות.