אנדיב מושחם בחמאה וגבינת סנט-מור בשלה

אנדיב מושחם בחמאה וגבינת סנט-מור בשלה

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

4 ראשי אנדיב חצויים לאורכם

70 גרם חמאה

2 כפות חומץ שרי

4 ס"מ גליל גבינת סנט-מור בשלה בת חודשיים פרוסה לארבע מטבעות

מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. ממיסים במחבת רחבה מעל להבה נמוכה חמאה וחומץ שרי.
  2. מניחים במחבת חצאי אנדיב, כשצדם החתוך השטוח פונה מטה, ומבשלים באיטיות 15 דקות כשהם מכוסים בנייר אפייה עד שהם מתרככים וצדם השטוח משחים היטב.
  3. מעבירים לכל צלחת הגשה שני חצאי אנדיב, כשצדם השטוח השחום פונה מעלה, יוצקים מעט מהנוזלים שבמחבת, מנחים מעל מטבע של גבינת סנט-מור בשלה, מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ומגישים חם.

FEINTIP