אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ולשים 7 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחלקים את הבצק לארבעה כדורים ומתפיחים כשעה נוספת.
- להכנת פיצה / פוקאצ’ה, מניחים כדור בצק על משטח ומרדדים בעזרת מערוך עד לקבלת העובי הרצוי, מניחים מעל את רוטב העגבניות והתוספות שבחרתם ואופים על משטח Fast& Crust במשך 5 דקות או בתנור שחומם לטמפרטורה של 220 מעלות במשך 8-10 דקות.