אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מניחים נייר אפיה בתבנית הפיירקס.
- מכניסים לקערת התרמומיקס קמח, אבקת אפייה, קקאו, סוכר ומלח ים ומערבבים 5 שניות/ מהירות 5, מעבירים את התערובת היבשים לקערה נפרדת ושומרים בצד.
- מכניסים 150 גרם שוקולד לקערת התרמומיקס וממיסים 4 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 1. דוחפים בעזרת המרית את שאריות השוקולד לכיוון הלהב וממיסים 1 דקה/ 60 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים לקערה את תערובת היבשים וגם חלב שקדים, תמצית וניל ושמן ומערבבים 15 שניות/ מהירות 4.
- יוצקים את הבלילה לתבנית הפיירקס, מפזרים מעל 50 גרם שבבי שוקולד ואגוזי פקאן ומכניסים לתנור לאפייה למשך 20-25 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים על רשת לצינון, פורסים ומגישים.