ויניגרט אסייתי
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4.
- שומרים במקרר עד לשימוש. הוויניגרט יתאים לתיבות סלטים ובשרים.
פטריות שיטאקי כבושות
אופן ההכנה:
- מחממים אמבט בישול ייעודי לטמפרטורה של 75 מעלות.
- מכניסים לשקית בישול ייעודית את כל החומרים ומוואקמים.
- מעבירים את השקית לאמבט הבישול ומבשלים 120 דקות.
- מעבירים את השקית למי קרח ומצננים. שומרים במקרר עד לשימוש.
גזר מוחמץ
אופן ההכנה:
- מביאים לרתיחה בסיר קטן חומץ, סוכר, מלח ומים. מסירים מהכיריים ומצננים לחלוטין.
- מכניסים לשקית ייעודית את המרינדה המצוננת יחד עם כל החומרים ומוואקמים.
- כובשים ושומרים במקרר עד לשימוש.
נתחי בשר לצלייה במרינדה אסייתית
אופן ההכנה:
- מחממים אמבט בישול ייעודי לטמפרטורה של 56 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי המרינדה, מכניסים לשקית את הבשר יחד עם המרינדה ומוואקמים.
- מעבירים את השקית לאמבט הבישול ומבשלים במשך 48 שעות.
- מעבירים את השקית למי קרח ושומרים במקרר עד לשימוש.
- מוציאים את נתח הבשר מהשקית, מסננים, פורסים דק וצולים על משטח לוהט.
פנקייק קוראני
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס קימצ’י, שום, בצל ירוק ופלפל אדום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7.
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 30 שניות/ מהירות 3 עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים במחבת שמן ומטגנים מהבלילה חביתיות בקוטר 10 ס”מ למשך 3 דקות מכל צד על אש בינונית.
- מעבירים למלחת מרופדת בנייר אפייה לספיגת עודפי שמן.
- מגישים חם.
להגשה:
כורכים בתוך כל פנקייק פרוסות בשר צלוי, ירקות כבושים ומוחמצים מתבלים בוויניגרט ומגישים.