גנאש פרווה

כמות: מתקבל כ-600 גרם גנאש

מרכיבים

החומרים:

380 גרם שוקולד מריר או צימקאו

220 גרם מים

3 גרם מייצב לאמולסיות

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לסיר את כל החומרים וממיסים תוך ערבוב מעל להבה בינונית.
  2. כאשר השוקולד נמס לחלוטין טורפים את התערובת בעזרת מטרפה או בלנדר מוט במשך 30 שניות.
  3. משתמשים או מעבירים לכלי אחסון.
  4. שומרים עד שבועיים במקרר. ניתן להקפיא ולהפשיר, מומלץ להפשיר במקרר.

FEINTIP

מומלץ להשתמש כציפוי לעוגות, במיוחד עוגות המיועדות להקפאה. הציפוי לא ישבר לאחר ההקפאה.