אופן ההכנה:
- מרתיחים בסיר 1 ליטר מים, כשהמים רותחים מכניסים בזהירות לסיר את הביצים ומבשלים ברתיחה עדינה 6 דקות בדיוק. בסוף הבישול מעבירים את הביצים למי-קרח.
- מכניסים לקערת התרמומיקס מַלּוּכְיָה, פרורי לחם, 1 כוס פריקֶה, מלח ופלפל שחור וטוחנים 5 שניות/מהירות 10. דוחפים בעזרת המרית את התערובת לכיוון הלהב וטוחנים שוב 5 שניות/מהירות 8.
- מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את יתר הפריקֶה ומערבבים לעיסה אחידה.
- מחממים בסיר טיגון שמן ל-180 מעלות.
- מקלפים את הביצים וטובלים בקורנפלור עד שהן מצופות לגמרי.
- עוטפים כל ביצה בציפוי בעובי של כ-1 ס”מ מתערובת המַלּוּכְיָה ומהדקים בעדינות.
- מטגנים את הביצים 2 דקות בשמן החם, מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.