ויניגרט דל שומן

ויניגרט דל שומן

כמות: מתקבל כ-400 מ"ל ויניגרט

מרכיבים

החומרים:

5 גרם מייצב לאמולסיות

150 גרם מיץ לימון

2 יחידות שום קונפי

60 גרם שמן קנולה

2 גרם מלח

קורט פלפל שחור

50 גרם דבש

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק

אופן ההכנה :

  1. מכניסים את כל חומרי הוויניגרט לקערת התרמומיקס ומעבדים 20 שניות/ מהירות 7.

FEINTIP

  • ניתן להכין את הוויניגרט גם באמצעות שימוש בצנצנת. מכניסים את כל החומרים לצנצנת, סוגרים היטב ומנערים חזק למשך 30 שניות.
  • מומלץ להשתמש בוויניגרט כרוטב לתיבול סלטים או תיבול קל של מנות כמו קרפצ’ו או דגים צרובים.