זביון

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

60 גרם יין מרסלה

60 גרם יין לבן יבש

120 גרם סוכר

6 חלמונים

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה על להב התרמומיקס.
  2. מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 9 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3.
  3. יוצקים את הזביון לכוסות הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

מומלץ להגיש את הזביון כפי שהוא לצד פירות אדומים כמו תותים או פירות יער, או כרוטב לשטרודל תפוחי עץ. החליפו את המרסלה והיין הלבן בשילוב יינות לטעמכם או החליפו את היין במיץ ענבים למתכון ללא אלכוהול.