חומץ בלסמי סמיך ללא צמצום

חומץ בלסמי סמיך ללא צמצום

כמות: מתקבל כ-500 מ"ל חומץ סמיך

מרכיבים

החומרים:

500 גרם חומץ בלסמי
10 גרם מסמיך לרטבים קרים

אופן הכנה:

  1. טורפים בקערה בעזרת מטרפה או במעבד מזון את שני החומץ והמסמיך עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
  2. מעבירים לכלי אחסון.
  3. שומרים עד חודש במקרר. ניתן להקפיא ולהפשיר, מומלץ להפשיר במקרר.

FEINTIP

  • מומלץ לשמור בתוך בקבוק לחיץ ולהשתמש לקישוט מנות או תיבול עדין של מנות כמו קרפצ’ו.
  • מומלץ מאוד להגיש כתוספת לקינוחים כמו תותים או גלידת וניל.