אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את בצל ושום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים שמן זית ומאדים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מניחים את מטרפת התרמומיקס במקומה בקערה, מוסיפים פטריות ומלח ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, מחית צ’יפוטלה, עלי כוסברה וכמון וממשיכים לבשל עוד 5 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים שעועית ומיץ לימון ומבשלים עוד 2 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. שומרים את הרוטב בקערה מכוסה במקום חם.
- מערבבים את הכרוב עם שמן הזית, מיץ הלימון והמלח.
- מניחים על צלחת טורטייה, מניחים על הטורטייה מסלט הכרוב, יוצקים מעל מרוטב השעועית והצ’יפוטלה, מקפלים את הטורטייה ומגישים מיד.