אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C64°, מכוונים את זמן העבודה ל-1 שעה.
- מתבלים באחידות במלח ופלפל את כבד האווז.
- אורזים את כבד האווז המתובל בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C64°) למשך 1 שעה.
- מוציאים מהמיכל את השקית ובה כבד האווז, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
צולים ומגישים: - מוצאים את כבד האווז מהמקרר כשעה לפני ההכנה ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי 2 ס”מ.
- מחממים מחבת מעל להה בינונית. משמנים מעט מאוד את המחבת וצולים באחידות את כבד האווז מכל צדדיו עד שהוא הופך שחום-זהוב. מגישים חם מיד.