אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומערבבים 20 שניות / מהירות 2.
- לשים 3 דקות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה עד לקבלת בצק דביק. אם הבצק מרגיש יותר רטוב מדביק, מוסיפים עוד 2 כפות קמח ולשים שוב 30 שניות.
- מעבירים את הבצק הדביק לקערה משומנת קלות, מכסים ומתפיחים עד להכפלת נפחו במשך 35-45 דקות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים, לשים ומעצבים של חלק לצורת כיכר ומניחים כל אחת בתבנית לחם מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את הכיכרות בחלבון טרוף עם מעט מים, מפזרים מעל גרעינים וזרעים שונים לעיטור ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
- מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות, מעבירים את התבניות לתנור ואופים במשך 45 דקות עד שהכיכרות הופכות שחומות זהובות.
- מוציאים את התבניות מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר, מחלצים את כיכרות הלחם מהתבניות, פורסים ומגישים.