מטבעות גבינת עיזים עטופות ברדיד ג’ל סלק

מטבעות גבינת עיזים עטופות ברדיד ג’ל סלק

כמות: מתקבל רדיד דקיק בגודל כ-35 ס"מ על כ-55 ס"מ

מרכיבים

החומרים:

20 גרם פלקסי ג’ל

500 גרם מיץ סלק טבעי

5 גרם מלח

מטבעות גבינת עיזים בעובי 1 ס"מ

שמן זית, מלח ופלפל לתיבול

פיסטוק קלוי קצוץ

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בסיר פלקסי ג’ל עם מיץ הסלק ו-5 גרם מלח.
  2. מביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה.
  3. מיד לאחר הרתיחה, יוצקים את התערובת על משטח סיליקון לרדיד דק ונותנים לו להתקרר ולהיקרש.
  4. לאחר שהתערובת נקרשה, חותכים את הרדיד לרצועות בעובי 1 ס”מ.
  5. מקיפים את מטבעות גבינת העיזים ברצועת ג’ל הסלק ומניחים אותן על צדן.
  6. מתבלים את מטבעות הגבינה בשמן זית, מלח ופלפל, מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים.

FEINTIP

  • ניתן לשמור על הרדיד לפני החיתוך בין שכבות של ניילון נצמד עד שבוע במקרר.
  • מומלץ לגוון ולהכין רדידים שונים בטעמים שונים ולהשתמש כקישוט למנות עיקריות או קינוחים ו
  • ניתן להשתמש ברדידים מתוקים (לדוגמה תות או פירות יער) כציפוי עדין של עוגות.