אופן ההכנה:
- מערבבים בסיר פלקסי ג’ל עם מיץ הסלק ו-5 גרם מלח.
- מביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה.
- מיד לאחר הרתיחה, יוצקים את התערובת על משטח סיליקון לרדיד דק ונותנים לו להתקרר ולהיקרש.
- לאחר שהתערובת נקרשה, חותכים את הרדיד לרצועות בעובי 1 ס”מ.
- מקיפים את מטבעות גבינת העיזים ברצועת ג’ל הסלק ומניחים אותן על צדן.
- מתבלים את מטבעות הגבינה בשמן זית, מלח ופלפל, מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים.