אופן ההכנה :
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט מקריש למרמלדה, ומבשלים 12 דקות/ 120 מעלות/ מהירות 2.5 ללא פקק המידה השקוף.
- מבשלים עוד 1 דקה/ 120 מעלות / מהירות 2.5 ובמהלך הבישול מוסיפים באיטיות את המקריש למרמלדה דרך חור פקק מכסה התרמומיקס.
- מניחים את פקק המידה השקוף במקומו ומערבבים 10 שניות/ מהירות 8.
- מבשלים 10 דקות/ 120 מעלות/ מהירות 2.5.
- יוצקים את הבלילה לתבניות הרצויות ומניחים לה להיקרש.
- חותכים את המרמלדה לקוביות בגודל הרצוי. מצפים בסוכר ומייבשים בטמפרטורת חדר למשך שלושה ימים.
- מעבירים את במרמלדה לקופסא אטומה, שומרים במקום יבש ומגישים.