אופן ההכנה:
- מניחים בקערת התרמומיקס את הבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. דוחפים את הבצל הקצוץ מדפנות הקערה לכיוון הלהב בעזרת המרית.
- מוסיפים שמן זית ומאדים 3 דקות/ 120 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים ג’ינג’ר, גרגירי כוסברה, כמון, פפריקה, פלפל שחור, קינמון, כורכום, צ’ילי ואגוז מוסקט ומבשלים 1 דקה/ 100 מעלות/ מהירות 1 לשחרור כל הטעמים והניחוחות.
- מוסיפים מים (או ציר ירקות), עדשים ועגבניות מרוסקות ומבשלים 20 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מתבלים במלח לפי הטעם, יוצקים לצלחות הגשה, מעטרים בעלי כוסברה ומגישים חם.