אופן ההכנה:
- מכניסים את חמאת הבוטנים לקערת התרמומיקס ומחממים אותה 2 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את כל שאר החומרי הוויניגרט ומערבבים 20 שניות/ מהירות 6. מורידים את התערובת שנצמדה לדפנות הקערה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים שוב 20 שניות/ מהירות 6. שומרים את הוויניגרט בצד.
- ממלאים את קערת התרמומיקס ב-2 ליטר מים (אין צורך לשטוף את הקערה) ומרתיחים 12 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את אטריות האורז ומבשלים זמן הוראות היצרן/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. בודקים שהאטריות רכות, מסננים ושוטפים במים קרים.
- מערבבים את האטריות הקרות עם שאר חומרי הסלט והוויניגרט ומגישים בעיטור שומשום שחור ועלי כוסברה.