אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הוויניגרט וטורפים 10 שניות/ מהירות 6. מעבירים את הוויניגרט לקערת סלט רחבה. שומרים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס כרוב וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5. מוסיפים את הכרוב הקצוץ ואת האדממה לקערת הסלט עם הוויניגרט ומערבבים.
- שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס. מכניסים לקערת התרמומיקס שיני שום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, יוצקים שמן סומסום ומחממים 30 שניות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה. מוסיפים רצועות סייטן, מלח ופלפל ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים את סלט הכרוב לקערות הגשה אישיות, מניחים מעל מתבשיל הסייטן, מעטרים בבצל ירוק, סומסום ועלי כוסברה טריים ומגישים מיד.