סלמון Sous-Vide עם קרם גזר ורוטב הולנדייז מעושן

סלמון Sous-Vide עם קרם גזר ורוטב הולנדייז מעושן

כמות: מתקבלות 12 מנות

מרכיבים

12 נתחי פילה סלמון בלי עור

1 כפית מלח

1 כפית מלח עישון

1/4 כפית פלפל שחור טחון

ובנוסף:

1 מתכון קרם גזר (ראה מתכון)

1 מתכון גרמולטה מעושנת (ראה מתכון)

1 מתכון הולנדייז מעושן (ראה מתכון)

זלזלי אפונה לעיטור

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות במצב גריל עליון.
  2. מחממים אמבטSousVide ל-° 54.
  3. מתבלים את הסלמון, מכניסים לשקית בישול ייעודית ומעבירים לאמבט הבישול למשך 15 דקות.
  4. מוציאים את שקית הבישול מהמים, מניחים את נתחי הסלמון על מגש תנור כשצד העור פונה מעלה, מניחים על כל פילה 2 כפות גדושות גרמולטה מעושנת ומעבירים לתנור לצלייה של 5 דקות.
  5. יוצקים על צלחת רוטב הולנדייז מעושן, מניחים מעל נתח סלמון, מניחים ליד קנל של קרם גזר ומעטרים בזלזל אפונה. מגישים חם.

FEINTIP