אופן ההכנה:
בצק
- שמים קמח, חמאה, שמן מים ומלח בקערת הערבוב ולשים 1 דקה ו-30 שניות/ מצב לישה. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ושומרים בצד כשעה לפחות.
מילוי
- שמים גבינת ג’יבנה וגבינה צהובה בקערת הערבוב וקוצצים 10 שניות/מהירות 6.
- מוסיפים ביצים, פטרוזיליה, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים 15 שניות/מהירות 5.
הרכבה וטיגון
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. מרדדים במערוך על משטח מקומח קלות כל אחד מחלקי הבצק (לעובי 2 מ”מ). קורצים מהבצק בעזרת קורץ עוגיות עיגולים (Ø 7-8 ס”מ). מניחים ½ כפית מהמילוי במרכז כל עיגול ומקפלים צד אחד מעל המילוי ליצירת סהרון. מהדקים את השוליים בצביטות או בלחיצות מזלג.
5. מחממים שמן לטיגון במחבת עם ציפוי מונע הידבקות. מטגנים בכל פעם מספר קטן של סהרונים בשמן החם עד שהם זהובים ומעבירים למגש הוורומה מרופד בנייר מגבת לספיגת עודפי שמן. מגישים חם