אופן ההכנה של הסנדוויץ’ הקובני:
- חוצים את הלחמנייה לאורכה.
- מטגנים את הביצים לביצת עין.
- מורחים את חלקה התחתון של הלחמנייה בחרדל ומניחים בה משני סוגי הפלפלים.
- קורעים את העוף בעזרת מזלג לרצועות דקיקות ומניחים את הרצועות מעל הפלפלים.
- מגררים את קליפת התפוז מעל לרצועות העוף ומתבלים במעט מלח.
- מניחים מעל את ביצי העין וצ’יפס הטארו, סוגרים את הלחמנייה ומגישים מיד.
אופן ההכנה של הסנדוויץ’ היווני:
- טורפים בקערה את הביצים יחד עם עלי גפן, אורגנו, שום ובצל ומטגנים לחביתה במחבת עם שמן זית.
- מורחים את הפיתה בשכבה דקה של ממרח הכבושים.
- מעברים את החביתה אל הפיתה.
- מפזרים מעליה קוביות גבינת פטה, פרוסות חציל קלוי ועלי ארוגולה. מגלגלים ומגישים מיד.
אופן ההכנה של הסנדוויץ’ הקובנו- יווני:
- חוצים את הלחמנייה לאורכה.
- שולקים את שתי הביצים לביצים עלומות.
- מערבבים ומועכים את האבוקדו יחד עם ממרח הכבושים.
- מורחים את חלקה התחתון של הלחמנייה בשכבה דקה של ממרח האבוקדו והכבושים.
- צורבים את פרוסות גבינת החלומי במחבת עד שהן משחימות ומניחים אותן בלחמנייה.
- מניחים מעל את פרוסות הקישוא הצלויות ועלי הארוגולה.
- מניחים מעל את הביצים העלומות ואת ציפ’ס הפלנטיין, סוגרים את הלחמנייה ומגישים מיד.
אופן ההכנה של הקוקטייל:
- מועכים בעזרת מכתש עץ את הנענע והליים בכוס ויסקי נמוכה.
- מוסיפים אוזו, סירופ אגבה וקרח וממלאים את הכוס בספרייט.
- מערבבים ומגישים לא מסונן.