אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180°C. מרפדים תבנית בנייר אפייה ושומרים בצד.
- שמים קמח, סוכר, חמאה, ביצה ואבקת אפייה בקערת הערבוב ומערבבים 20 שניות/מהירות 6.
- מפזרים סוכר על צלחת. צובטים כמות של כף מהבצק ומגלגלים לכדור קטן (Ø 3 ס”מ בערך). טובלים את צדו העליון בסוכר, מניחים על התבנית ומשטחים במזלג לצורת עוגייה עגולה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק ואופים 20 דקות (180°C) או עד שהעוגיות מזהיבות קלות. מצננים על רשת צינון ומגישים או מאחסנים במכל אטום.