אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה. משמנים את הנייר במעט שמן קוקוס ושומרים בצד.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- מכניסים לקערת התרמומיקס זוקיני וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4. דוחפים את הזוקיני הקצוץ בעזרת המרית מדופן קערת התרמומיקס לכיוון הלהב וטוחנים עוד 10 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים טחינת שקדים, מייפל, ביצים ווניל ומעבדים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים קמח קוקוס, אבקת סודה וקינמון ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. דוחפים את הבלילה בעזרת המרית מדופן קערת התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מוסיפים לקערה 45 גרם שוקולד צ’יפס ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
- מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה, מפזרים מעל 45 גרם שוקולד צ’יפס הנותרים ומעבירים לתנור לאפייה של 45 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים על רשת צינון למשך 15 דקות. מחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים אותה ישירות על הרשת עד לקירור מוחלט. חותכים ומגישים.