אופן ההכנה:
- מכינים את העוגה. מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות, משמנים תבנית קפיצית בקוטר 22 ס”מ ומפדרים אותה בכף אבקת קקאו. שומרים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס 70 גרם קקאו, קמח תופח ומלח ומערבבים 20 שניות/ מהירות 10. מוסיפים חמאה, חלב, ביצים ושמנת חמוצה ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים קפה ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. הבלילה מתקבלת נוזלית וזה בסדר.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור במשך 32-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים את התבניות מהתנור ומצננים על רשת לטמפרטורת חדר. פורסים את העוגה לאורכה לשני חצאים. שוטפים את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה.
- מכינים את קרם הנוטלה. מכניסים לקערת התרמומיקס חמאה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5. מניחים את המטרפה במקומה על להב התרמומיקס ומקציפים 1 דקה/ מהירות 2.5. מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים 1 דקה/ מהירות 2.5.
- מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 2.5 ובמהלך פעולת התרמומיקס מוסיפים לקערה גבינת שמנת וממרח נוטלה, כף אחר כף, עד לקבלת קרם חלק ואוורירי. מעבירים את הקרם לשק זילוף. שוטפים את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה.
- מניחים מחצית עוגה על צלחת ומזלפים מעליה שכבה של 1 ס”מ מהקרם. מזלפים בצורת ספירלה – ממרכז העוגה כלפי חוץ. שומרים מעט מהקרם לעיטור העוגה.
- מניחים מעל הקרם את מחצית העוגה השנייה.
- מזגגים את העוגה. מכניסים לקערת התרמומיקס שוקולד וקוצצים 5 שניות/ מהירות 10. דוחפים את שוקולד בעזרת המרית מדפנות הקערה לכיוון הלהב. מוסיפים חמאה ומלח וממיסים 3 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 2. מעבירים את זיגוג לקערה ומצננים לטמפרטורת חדר.
- יוצקים את הזיגוג על העוגה ומצננים כחמש דקות במקרר. מעטרים בקרם נוטלה הנותר מעל לזיגוג ומגישים.