אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- משמנים תבנית קפיצית.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השקדים, הקמח וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. מניחים בקערה בצד עד לשימוש. שוטפים את הקערה ומייבשים היטב.
- מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מכניסים את החלבונים, הסוכר ומקציפים 5 דקות/ מהירות 4. מוציאים את המטרפה ומעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערה את החלמונים, מיץ הלימון, הקליפה המגוררת, השמן ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מקפלים את תערובת החלבונים אל תערובת החלמונים ולתערובת זו מקפלים את תערובת השקדים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 45 דקות עד שהעוגה משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא נקי. מצננים , פורסים ומגישים.