פנה-קוטה קרם קוקוס פרווה בטעם וניל

פנה-קוטה קרם קוקוס פרווה בטעם וניל

כמות: מתקבלות כ-10 מנות פנה-קוטה קטנות (מנות של כ-50 גרם)

מרכיבים

החומרים:

400 גרם קרם קוקוס 17% שומן
50 גרם שומן קוקוס
45 גרם סוכר
חצי כף מחית וניל איכותית
13 גרם קרם ג’ל

אופן ההכנה :

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומבשלים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. יוצקים את התערובת החמה לכלים אישיים, מעבירים לצינון במקרר עד שהקרם נקרש ומתייצב (לפחות לשעתיים).
  3. ניתן לשמור עד לשבוע במקרר.

FEINTIP

  • ניתן לשחק בטעמי הפנה-קוטה בהוספת תמציות או מחיות בטעמים שונים.
  • מומלץ להגיש יחד עם קולי פרות יער שהוסמך בעזרת מסמיך הרטבים.