פניני ג’ל עגבניות וטבסקו

פניני ג’ל עגבניות וטבסקו

כמות: מתקבלות כ-100 פנינים קטנות

מרכיבים

החומרים:

16 גרם פלקסי ג’ל

300 גרם מחית עגבניות

3 גרם טבסקו

12 גרם סוכר

3 גרם מלח

ובנוסף:

1 כוס גבוהה של שמן קנולה קר מאד לקירור הפנינים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בסיר את כל החומרים, למעט שמן קנולה.
  2. מביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה.
  3. מיד לאחר הרתיחה מעבירים את התערובת לסקוויזר.
  4. מטפטפים מהסקוויזר את הנוזל החם כוס השמן הקר ליצירת פניני ג’ל.
  5. מסננים את פניני הג’ל דרך מסננת דקה.
  6. משתמשים או מעבירים לכלי אחסון.
  7. ניתן לשמור על הפנינים עד כשבוע במקרר.

FEINTIP

  • פניני ג’ל הן קלות להכנה ומאפשרות להוסיף יצירתיות רבה למנות שונות.
  • בהכנת פניני ג’ל ממיץ מתוק מומלץ לשטוף את הפנינים המסוננות במעט מיץ תפוזים או אשכוליות בכדי להפטר משאריות שמן.
  • ניתן להכין קוביות ג’לי או כל צורה אחרת ע"י יציקה של הנוזל החם לתבנית שקעים מסיליקון.