פסטה פיצ’י עם תרד, תמרים, לימון כבוש וגבינת סנט-מור בוגרת

פסטה פיצ’י עם תרד, תמרים, לימון כבוש וגבינת סנט-מור בוגרת

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

500 גרם עלי תרד תורכי חתוכים לרצועות דקות

50 גרם שמן זית

2 תמרי מג’הול, ללא גלעין, קצוצים דק

1 פלפל צ’ילי אדום, חף מזרעים, קצוץ דק

1 כף לימון כבוש, קצוץ דק

1 שן שום קצוצה דק

800 גרם פסטה פיצ’י טרייה או יבשה מבושלת ע"פ הוראות ייצרן וחתוכה לקטעים של 6 ס"מ

1/2 פיתה דרוזית מטוגנת ושבורה לקרוטונים קטנים

6 ס"מ גליל גבינת סנט-מור בוגרת בת שבועיים

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר רחב מעל להבה בינונית שמן זית , מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את התרד ומבשלים באיטיות כ-10 דקות עד שהתרד משחיר.
  2. מוסיפים למחבת תמרים, פלפל צ’ילי, לימון כבוש ושום ומבשלים יחד כדקה.
  3. מוסיפים למחבת את הפסטה יחד עם 2 כפות מנוזלי הבישול שלה, ומבשלים יחד עד שהנוזלים נספגים כולם והפסטה חמה.
  4. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה, מפוררים מעל גבינת סנט-מור בוגרת, מפזרים קרוטוני פיתה ומגישים חם.

FEINTIP